17 Kasım 2008 Pazartesi

BİR VESİLE OLDU GİTTİK



Bir vesile oldu, Türkiye'min bir ucundan Antalya'ya gittim. Bir hafta kadar kaldım. Oraya kadar gidip de İnt. üzerinden tanıştığım Sayın Hayati İNAL Beyefendiyi de ziyaret ettim. Kendisini emekli öğretmen olarak tanıtsa da ben onu eğitimciliğini yaşantısında devam ettiren çalışkan, mütevazi ve tam bir beyefendi olarak gördüm. Birlikte arılığa gittik. Çok güzel hasbihalden sonra biraz buruk, hüzünlü ayrıldık. Sağ olasın HAYATİ HOCA....

3 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Ahmet bey ,oradaki günlerinizin Hayati hocamla dahada zevkli geçtiğini umuyorum.

Arıcı 07 dedi ki...

Teşekkür eder,saygı ve hürmetlerimi sunarım.Sizleri yeterince ilgi ve alaka gösterme fırsatımız olmadı.Allah nasip eylerse borcumuzu öderiz.sağlıkla kal.hoşça kal.

Arıcı 07 dedi ki...

Selamualeyküm.Arasıra uğruyorum.Farkına varmıyorsun.O halde ;Farkına varman için biraz bloğuna araç eklemen gerek.Feedjide giderek live trafic feedjit gadgetini ekle.Sen yokken kimler gelmiş görürsün.Birde Compteur.cc'ye uğra oradanda bloksayacı al.Orada işine yarayacak daha birçok blok araçları bulabilirsin.Web siten mükemmel hale gelsin.Kendin gibi olsun.Allaha emanet ol.Hoşça kal.Uzakda değilim,hep yakındayım.Sözde değil özdeyim.Ben bir gönül dostu,yoldaşım.